Koeien

Nieuwe melkstal

Een nieuwe melkstal voor koeien of geiten richten we zo efficiënt mogelijk in en houden we rekening met het dierenwelzijn. Een melkstal wordt uitgerust met geautomatiseerde melkmachines, die het mogelijk maken om meerdere dieren tegelijkertijd te melken en de productie nauwkeurig bij te houden. Vaak brengen we daarnaast ook speciale voorziening aan om het comfort van de dieren te verbeteren, zoals zachte rubberen matten op de vloer en automatische borstelinstallaties. Het ontwerp zorgt er voor dat het melken van koeien en geiten zowel voor de dieren als voor jou als melkveehouder een efficiënt en comfortabel proces is.

Compleet inrichten nieuwe melkstal

Bij het inrichten van een nieuwe melkstal houden we rekening met de wensen die jij als melkveehouder hebt. Hierbij kunnen we je compleet ontzorgen. Van het ontwerpen tot de plaatsing van de melkstal. Wij hebben jarenlange ervaring in het inrichten van een nieuwe melkstal, maar ook in het renoveren ervan. Ook verzorgen we al het installatiewerk; gas, water en elektra.

Type melkstallen

Wij zijn officieel dealer van SAC, ofwel lid van de SAC-familie. De SAC-familie is opgericht in de Deense agrarische sector met een sterke focus op kwaliteit, dierenwelzijn en ecologische duurzaamheid. Vanuit de SAC hebben we verschillende type melkstallen die we voor koeien en geiten kunnen inrichten, namelijk de volgende:

Kom gerust langs in de winkel of neem contact met ons op: