Onderhoud en reparatie

Bij de Wijha doen we onderhoud en reparatie aan gereedschap en machines voor tuin en park. Daarnaast doen we ook industrieel onderhoud aan machines en apparatuur in onze werkplaats, hierbij kun je denken aan machines in drukkerijen, betonfabrieken en slagerijen. We richten ons voornamelijk op onderhoud en reparatie voor boeren, bedrijven en particulieren.

Soorten onderhoud

  1. Preventief onderhoud: gericht op het voorkomen van problemen en het uitvoeren van regelmatige controles en inspecties om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze tot stand komen.
  2. Conditioneel onderhoud: gericht op het monitoren van de conditie van de machine of het gereedschap en het bepalen wanneer deze aan vervanging of reparatie toe is.
  3. Regelmatig onderhoud: gericht op het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden om ervoor te zorgen dat de machine of het gereedschap in goede staat blijft.
  4. Periodiek onderhoud: gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op bepaalde tijdstippen, zoals bijvoorbeeld elke maand of elk kwartaal.
Onderhoud en reparatie Wijha

Reparatie en onderhoud aan tuingereedschap en -machines

Bij ons kun je terecht voor het repareren en onderhouden van je machines en gereedschap voor tuin en park. Mocht je grasmaaier, robotmaaier, heggenschaar of wat voor product niet meer werken dan kun je bij ons terecht voor reparatie. Ook als je periodiek je gereedschap of machines wilt onderhouden. Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat alles werkt, zoals het hoort te werken.

Kom gerust langs in de winkel of neem contact met ons op: