Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Wasserbauer

Automatisch voersysteem Mixmeister 3000 Wasserbauer

page_normal_img
Automatische voersysteem Wasserbauer de MixMeister 3000

In het automatisch voersysteem van Wasserbauer worden de producten in de Mixmeister tot 3 m³ perfect gesneden en gemengd zodat selectie aan het voerhek wordt voorkomen.
Na het op maat programmeren van uw automatische voersysteem, kan de Mixmeister ook door meerdere stallen, om daar de dieren hun ideale rantsoen meerdere malen per dag voor te leggen.
De rantsoenen worden per diergroep individueel ingesteld in het COCO programma dat zit aangesloten op de voerrobot van het automatische voersysteem van Wasserbauer, hierbij kunnen we tot meer dan 50 verschillende rantsoenen produceren. Dit geheel tot de behoefte van uw vee en wens van de ondernemer. Aanpassingen op het rantsoen of de voertijden kunt u handmatig via telefoon of tablet gemakkelijk aanpassen maar, ook kan dit gedaan worden in uw voerrobot de Mixmeister 3000. 
Automatisch voeren Wasserbauer

De MixMeister voerrobot rijdt aan een IPE profiel als begeleidingsrail met hieraan een AKAPP stroomrail naar het voerhek en voorziet daar de aparte groepen van de rantsoenen. Hierbij wordt het automatisch voersysteem van wasserbauer de Mixmeister zo ingesteld dat deze het gewenste mengsel klaarmaakt voor uw vee. Per voersoort kunt u de snelheid van mengen in de voerrobot aanpassen, ook de tijdsduur van het mengproces per product kan worden ingesteld naar uw wensen. De eerste rantsoenen die met de mixmeister worden gedraaid worden bijgestaan door onze monteurs om geheel naar uw wens het rantsoen te kunnen voeren. Vervolgens kan het automatische voersysteem met hierin de mixmeister 3000 als voerrobot uw stal elke dag meerdere keren voorzien van vers voer. 

Extra opties in het automatisch voersysteem voor de Mixmeister zijn bijvoorbeeld; krachtvoer / lokvoeder  aan 1 of 2 zijden van de mengkuip geïnstalleerd. De Mixmeister kan naast de krachtvoeder / lokvoeder ook een vloeistof over uw voer brengen om hiermee broei te voorkomen of juist uw voeropname te verhogen doormiddel van een aromatische vloeistof. Zo biedt het automatisch voersysteem van Wasserbauer een tal van opties en mogelijkheden voor uw bedrijf. 
Automatisch voersysteem met ruw - en krachtvoeder optie. 

Bij het automatisch voersysteem van Wasserbauer worden de ruwvoerboxen (FrischMixBoxen) worden gevuld met hooi, stro, kuilvoerblokken of -balen. Met een bodemketting wordt de silage naar de frees getransporteerd, waar het vers en schoon wordt af gefreesd. Direct uit de ruwvoerboxen of via een transportband komt het voer in de MixMeister. Een innovatief weegsysteem zorgt voor de vereiste precisie en meerdere ruwvoerboxen maken verschillende recepturen mogelijk. Voor bierborstel, bietensnippers of pulp worden universele boxen met vijzels gebruikt.
De MixMeister 3000 is geschikt voor zeer veel soorten krachtvoer - en mineralen als ook vloeibare voercomponenten. Automatische vulvijzels brengen deze van de binnen- of buitensilo’s in de MixMeister. Zo kunt u individuele recepturen speciaal voor alle opbrengstgroepen aanmaken.
 
Automatisch voerstysteem Wasserbauer voert á la carte

Op basis van uw producten wordt het benodigde voer afgefreesd en via een transportband in de voerrobot 'MixMeister 3000' getransporteerd. Met dit automatisch voersysteem kunt u zelf bepalen hoeveel verschillende producten u wilt voeren an uw dieren.  Het veelvoud aan ruw- en krachtvoer maakt het mogelijk individuele mengsels aan te maken die altijd constant en op de dezelfde tijden gevoerd kunnen worden met de voerrobot, hierbij tot 50 of meer groepen.   

 
Uw Voordelen met het automatisch voersysteem Wasserbauer 


Een verbeterde diergezondheid en een economisch duidelijk merkbare opbrengstijging zijn het resultaat door het automatisch voersysteem van Wasserbauer. Uw werk met het voeren beperkt zich tot het om de drie of vier dagen vullen van de ruw-voerboxen („FrischMixBoxen“) Daarmee wint u waardevolle tijd, die u voor andere taken kunt gebruiken of met uw gezin kunt doorbrengen.
 

 
 

 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het automatisch voersysteem van Wasserbauer met de Mixmeister 3000 of heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen uw graag verder. 
  • E-mail: verkoop@wijha.nl
  • Mobiel: 06-31679510
Martijn Schuldink
Verkoop Wijha - Wasserbauer voersystemen

 


  

 
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer