Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Wasserbauer

Wasserbauer

page_normal_img

Wijha is importeur Wasserbauer in Nederland

Wijha is importeur van Wasserbauer sinds november 2017, Wij als Wijha importeren de productenlijn van Wasserbauer voersystemen. Heeft u interesse en of vragen in en over de producten van Wasserbauer en het importeurschap van Wijha dan kunt u altijd contact opnemen met: 

Martijn Schuldink, verkoopvertegenwoordiger van Wasserbauer voersystemen in Nederland.

Tel: +31 (0) 6 31 67 95 10
E-mail: verkoop@wijha.nl


Van lokale bekendheid tot wereldspeler

Het begon meer dan 30 jaar geleden: Franz Wasserbauer had voor zijn bedrijf in Oostenrijk een voersysteem ontwikkeld. Deze pionierstijd was de basis voor het innovative familiebedrijf Wasserbauer.

In de loop der jaren is bij Wasserbauer de know-how steeds verder uitgebouwd. Met succes: Vandaag de dag bieden we klanten overal ter wereld voersystemen aan, die uniek zijn!  In Europa zijn we zelfs marktleider in dit segment.

In de loop der jaren is het bedrijf Wasserbauer langzaam, maar zeker gegroeid en trouw gebleven aan onze uitgangspunten. Er zijn veel systemen in een stal mogelijk, maar de specialisering is en blijft het automatisch voeren. 


 ( Neem ook eens een kijkje op de officiele site van Wasserbauer)

http://www.wasserbauer.at/nl

Specialisering Wasserbauer Nederland

Op het gebiedt van automatisch voeren heeft Wasserbauer het systeem de 'Mixmeister' ontwikkeld. Dit systeem kan volledig 24 uur per dag uw vee voorzien van een vers en gezond rantsoen. De Mixmeister heeft een capaciteit van 400 tot 500 melkkoeien die meerdere malen per dag gevoerd kunnen worden. Daarnaast is deze Mixmeister ook in de geitenhouderij en vleesveehouderij erg geschikt om dieren me te voeren. In geheel Europa heeft Wasserbauer ongeveer 400 tot 450 van deze installaties draaien.

Andere producten van Wasserbauer zijn de; Butler Gold, Bulter Zilver dit zijn beide installaties die ervoor kunnen zorgen dat uw ruwvoer wordt aangeschoven meedere malen per dag. Opties als krachtvoeder / lokvoeder voeren is mogelijk bij deze automatische voerschuif installaties. 


Contact persoon vanuit Wijha voor Wasserbauer

Voor meer informatie over Wasserbauer op uw bedrijf / in uw stal en vragen naar mogelijkheden ook rondom dealerschap kunt u contact opnemen met:

Martijn Schuldink
  • E-mail: verkoop@wijha.nl
     
  • Mobiel: 06-31679510  
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer