Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Urban

Urban Milkshuttle

page_normal_img

Urban MilkShuttle kalvermelkmenger

De Urban MilkShuttle is uitstekend geschikt voor de bereiding en het transport van poeder- of volle melk. Eenvoudig, snel en nauwkeurig kalveren verzorgen die individueel of in groepen worden gehouden.

De Urban MilkShuttle kan naar keuze worden uitgerust met of zonder rijaandrijving. Door de grote wielen kan de MilkShuttle echter ook zonder aandrijving makkelijk worden verreden. Daarnaast zorgen de grote wielen ervoor dat de MilkShuttle niet kantelt, en de brede wielafstand garandeert een bijzonder kleine draaicirkel.

De MilkShuttle beschikt over een roerinrichting voor verse melk of melkvervanger. De roerinrichting werkt besparend voor verse melk, en zorgt tegelijkertijd voor snel en klontvrij mengen van de melkvervanger. De MilkShuttle is ook leverbaar met verwarming voor een optimale melktemperatuur. In dit geval zorgt een intervalschakeling voor de roerinrichting ervoor dat de melk niet aan- brandt. Optioneel is de uitbreiding op dubbel verwarmingsvermogen mogelijk. Hiermee wordt de melk nog sneller verwarmd.

Daarnaast kan de Urban MilkShuttle met een melkpomp met nozzle worden uitgerust. Vrij programmeerbare melkvolumes die eenvoudig door de bediening van de nozzle kunnen worden opgeroepen, maken het gebruik gemakkelijker. Op het bedieningspaneel van de MilkShuttle bevinden zich drie toetsen die individueel door de gebruiker op bepaalde melkvolumes kan worden geprogrammeerd.

Bij het reinigingsprogramma werken de roerinrichting en melkpomp met een extra lange interval.
De apparaten worden met transportvolumes van 100,150, 200 en 250 liter aangeboden. Eventuele andere maten op aanvraag.

Verder in het programma de beproefde M90 melkmenger, met snel of langzaamdraaiende roerinrichting, als transporttank of als vaste tank, ideaal als vollemelkbeker voor uw drinksysteem.
Wijha - Urban MIlkshuttle 150 zonder rijaandrijving Wijha - Urban Milkshuttle bedieningselement tbv de rijaandrijving
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer