Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Stalventilatie

Oprolpoorten

page_normal_img
Heeft u een grote deuropening en is het niet strikt noodzakelijk dat hier een deur in moet? Dan is een oprolpoort van windbreekgaas een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief. Tegen lage kosten maakt u een doorgang die u eenvoudig kunt openen en sluiten.
Het windbreekgaas voorkomt dat de wind vrij spel heeft. Gegalvaniseerde geleidingsprofielen aan de zijkant zorgen voor een stevige constructie.

Oprolpoortsysteem met geleidingsrails aan beide zijden en horizontale stabiliseringsprofielen ter verhoging van de bestendigheid tegen wind. Het doek (inclusief de profielen) wordt opgerold op de aandrijfbuis die bovenaan bevestigd is. De oprolpoort is zeer geschikt voor dagelijks gebruik waarbij de poort regelmatig wordt geopend en gesloten. De installtie werkt elektronisch middels een 400 Volt motor. Optioneel is afstandsbediening leverbaar.
  • Breedte: van 3 - 6 meter
  • Hoogte: van 3 - 6 meter
Wijha - Windbreekgaas oprolpoort 1 Wijha - Windbreekgaas oprolpoort 1 Wijha - Windbreekgaas oprolpoort 3 Wijha - Windbreekgaas oprolpoort 4 Wijha - Windbreekgaas oprolpoort 5
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer