Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Stalinrichting

Kalverhokken / Iglo's

page_normal_img Waarom CalfOTel?

De 3 gouden principes van CalfOTel:  
Arbeid

De abeidkosten spelen een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering van de moderne veehouder. Daarom is CalfOTel tijdens de ontwikkeling en productie van de CalfOTel opfoksstemen extreem gericht op ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, flexibiliteit, verplaatsbaarheid, reinigingsvermogen en duurzaamheid. Praktisch detail: CalfOTel systemen stellen een boer in staat, om dagelijks terugkerende handelingen sneller en efficiënter uit te voeren. Handig, snel, gemakkelijk. Maar vooral: efficiënt!

 

Welzijn

Gezond jongvee is de basis voor evenwichtige groei en voor de ontwikkeling tot een hoogproductieve melkveestapel. Voor toekomstige winst dus. De kosten van medische zorg moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Frisse lucht, vers water, hoogwaardig voer en een hygiënische omgeving zijn absolute voorwaarden voor gezonde kalveren. Met onze doordachte opfoksystemen levert CalfOTel een optimale bijdrage aan gezond en snelgroeiend vee. Door de goede ventilatie in de hokken blijft de binnenzijde droog en voorzien van verse lucht, onder meer door de openingen vóór in het dak. De hokken hebben de ideale diepte, om het kalf te beschermen bij kou. Door de uitgekiende materiaalkeuze van de hokken, blijft de binnentemperatuur koel bij blootstelling aan directe zonnewarmte.

 

Groei

Gezonde kalveren groeien snel en vragen weinig aandacht. Hoe gezonder een kalf de eerste 3 maanden, des te voorspoediger zal het zich ontwikkelen. Juist tijdens die eerste 3 maanden bewijst het CalfOTel systeem hun waarde met betrekking tot de ontwikkeling tot een hoogproductieve melkkoe. Ook hier tonen bijna 30 jaar ervaring een indrukwekkend laag infectieniveau en vrijwel ideale groeicurves. Door de hokken dichtbij (of, met de Open Top IN) een locatie te plaatsen waar u vaak komt, houdt u goed zicht op de kalveren, waardoor u eventuele problemen tijdig signaleert. Weer een kostenreducerende factor!

 
 

 
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer