Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Over Wijha

Wie zijn wij?

page_normal_img Wijha is een bedrijf wat zich bezig houdt met verkoop, aanleg en onderhoud van melkmachines, de verkoop en aanleg van voertechniek en de verkoop en montage van stalinrichting. Vanuit de vestiging in Hardenberg (Overijssel) bieden we een ruim assortiment van zowel nieuwe als gebruikte producten voor de veehouderij. Wijha B.V. bestaat bijna 15 jaar. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Herman ter Wijlen en is uit het niets uitgegroeid tot wat het nu is.

Opstart

Herman ter Wijlen is al vanaf zijn 16e jaar actief in deze branche. Als schooljongen is hij ooit begonnen bij een mechanisatiebedrijf, waarna hij nog vele jaren servicemonteur in de melktechniek is geweest. Doordat hij van jongs af aan in deze branche gewerkt heeft, was hij goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. In 1999 maakte hij het besluit om voor zichzelf te beginnen.

Ontwikkeling

In het begin deed Herman nog alles alleen, van onderhoud, montage tot aan de verkoop. Al snel groeide het aantal klanten dusdanig, dat er personeel moest worden aangenomen.

Door de jaren heen is het bedrijf zo hard gegroeid, dat er inmiddels per dag 2 vertegenwoordigers op pad zijn, 2 man op het magazijn en zo’n 9 man voor de montage en onderhoud.

De hoofdvestiging ligt in Hardenberg.Hier vindt u het magazijn en de werkplaats en buiten staan tractoren en machines uitgestald. Tevens kunt u hier nieuwe en gebruikte producten komen bekijken.

Service

Service staat in een hoog vaandel bij Wijha B.V. De medewerkers van het serviceteam staan zeven dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.

Een goed geschoold team van medewerkers staat dagelijks voor uw klaar om u desgewenst te helpen en te adviseren. De monteurs zijn van alle markten thuis. Daarbij speelt het up to date houden van kennis en materialen een belangrijke rol. Zo zijn medewerkers VCA- gecertificeerd en werken dus op veilige wijze.
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer