Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Nieuws

Wijha B.V. Importeur van het Oostenrijkse merk Wasserbauer voertechniek

page_normal_img
Wij zijn binnen ons bedrijf Importeur geworden van het Oostenrijkse merk Wasserbauer voersystemen.

Dit sinds november 2017 waarbij we heel Nederland, gedeelte Duitsland en een gedeelte België voorzien van de producten en kennis van Wasserbauer voersystemen.

Wasserbauer heeft een aantal producten die volledig automatisch in uw stal functioneren en gemakkelijk te bedienen zijn via Telefoon, Tablet en PC. Producten Wasserbauer: 
- Shuttle Power ' Volledig automatisch voersysteem voor melkkoeien, melkgeiten en vleeskalveren. Het systeem bevat voerbunkers waarbij we per voersoort een aparte bunker gebruiken. De Power Shuttle is een voersysteem waarbij we gebruik maken van een IPE rail + stroomrail om 24 uur per dag te kunnen voeren. Met dit systeem kunnen 600 GVE's worden gevoerd.

- Shuttle Eco ' Volledig automatisch voersysteem voor melkkoeien, melkgeiten en vleeskalveren. Het systeem bevat ook hier voerbunkers waarbij we per voersoort een aparte bunker gebruiken. Naast de voerbunkers kunnen we binnen dit systeem gebruik maken van een LIFT systeem. Dit systeem kan het voer rechtstreeks uit de kuil halen en zo in de mengkuip van de Shuttle Eco doseren. Bij dit systeem gebruiken wij mageneten om zo de route door de stal en van stal naar stal te bepalen. 
Met dit systeem kunnen 250 GVE's worden gevoerd. 

- Butler Gold ' Volledig automatische aanschuif robot voor melkkoeien, melkgeiten en vleeskalveren. Een unieke voer aanschuifrobot waarbij we gebruik maken van een vijzel die het voer opvijzelt. Dit heeft als voordeel dat het voer niet verdicht wordt en zo de broei in uw voer voorkomen wordt door vaker aanschuiven. Het beluchten van het voer stimuleert de voeropname bij uw dieren, dit resulteert in gezondere dieren waarbij de productie zal toenemen. De Butler Gold vindt zijn route doormiddel van magneten in de vloer. 

- Flypit ' Volledig automatisch instrooisysteem voor uw ligboxen of groepshokken. In elke stal toepasbaar. Het systeem wordt aan een rails door uw stal gereden. Met dit systeem wordt er o.a. stro of gescheiden mest in de boxen gemaakt. Met het Flypit systeem verhoogt u het comfort bij uw dieren. Vaker (2 a 3 keer per dag)  vers strooisel in uw stal zal de hygiëne verhogen in uw stal en dit betalen uw dieren u weer in een betere productie en gezondheid. 
Qua arbeidsgemak zal het een grote bijdrage leveren op uw bedrijf. 

 

 

Terug naar overzicht
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer