Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Wasserbauer

Wasserbauer NANO CONCEPT

page_normal_img
Automatisch voersysteem SHUTTLE ECO  Wasserbauer (autonoom) 

Het automatisch voersysteem de Shuttle Eco is een autonoom systeem dat uw dieren 365 dagen per jaar de klok rond voert. 
De Shuttle Eco heeft een mengkuip van 2.2m3 en is hiermee een autonome voerrobot dat zeer manoeuvreerbaar is en van stal naar stal kan rijden. 
Zo is de Shuttle Eco uitgerust met de nieuwste accutechnologie en is de mengkuip volledig van kunststof gemaakt met hierin een vijzel met 4 messen gemaakt van edelstaal dat voor een correct en homogeen gemengd rantsoen gaat zorgen bij uw dieren. 


 
 

Diergezondheid staat voorop

De Shuttle Eco zorgt voor optimale voeding, de belangrijkste factor bij de verzorging van uw dieren. Een hogere voeropname leidt tot meer kracht en daarmee tot een toename van uw bedrijfsresultaat. Het regelmatig automatisch voeren van kleine hoeveelheden voedsel blijft minimaal en het natuurlijke voedingsgedrag van de dieren wordt door de Shuttle Eco ondersteund. Verbeterde diergezondheid is één van de resultaten op uw bedrijf.  
Route planning eenvoudiger en effectiever 

Dankzij de magneten in de grond kan de Shuttle Eco voerrobot ook gemakkelijk worden gebruikt voor meerdere stallen - de route hoeft maar één keer via de controller te worden geprogrammeerd. Deze techniek en software wordt gebruikt van de Butler Gold die al meerdere jaren met het zelfde systeem te werk gaat.  
Elke KW telt en wordt optimaal gebruikt 

Met de COCO-besturing kan het voersysteem de Shuttle Eco eenvoudig worden geprogrammeerd en bediend. Onze ervaring met de Butler Gold en zijn magneet- en laadsysteem was onderdeel van de ontwikkeling van de Shuttle Eco. U krijgt een solide en efficiënt systeem dat het meeste haalt uit elke kilowatt.
 
Vullen doormiddel van Port of Lift

Afhankelijk van het product haalt de Shuttle Eco de afzonderlijke voercomponenten uit de haven (Port silo's)  of rechtstreeks uit de silo via de lift. Hierbij staat de Lift in de silo waar het er zelf voor zorgt dat het voer uit de kuil in de Shuttle Eco komt. Per voersilo is een Lift benodigd men een Lift systeem. De systemen Lift en Port bunkers kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zoals hieronde rop de afbeelding te zien is, wordt er op de linker afbeelding gebruik gemaakt van de Port voerbunkers en op de rechter afbeelding wordt het Lift systeem gehanteerd. 
Perfect gemixt en gesneden

Het voedsel wordt perfect gesneden en gemengd met de gewenste producten en minerale / krachtvoeder componenten. De Shuttle Eco rijdt volledig automatisch door de schuur en doseert het voer nauwkeuring per groep. Met het systeem kunnen tot meer dan 30 verschillende rantsoenen worden gevoerd. Door gebriuk te maken van een kunsstof mengkuip verlegt dit niet alleen de levensduur maar, zorgt het er ook voor dat de machine een stuk lichter is qua gewicht. Binnen in de mengkuip heeft Wasserbauer een verticale vijzel geplaatst van edelstaal. Op deze vijzel zitten 4 messen die het voer perfect snijden en mengen. 


 

Optimaal doseren per diergroep 

De Shuttle Eco assembleert uw individuele voermengsels en biedt uw dieren optimaal basis- en krachtvoer rantsoen. Zo kan er gemakkelijk geschakelt worden mochten er binnen een groep aantallen wijzigen, door het handige COCO systeem 

 

 

Bewezen Butler Gold Techniek als toepasing op de Shuttle Eco.
De Shuttle Eco is ook uitgerust met de 'Butler Gold functie' zodat hij het voer dat weggeschoven is, terug kan schuiven richting het voerhek.
De schuifregelaar is in hoogte verstelbaar en vergemakkelikjheid daarmee de bereikbaarheid van de robot. 
Zo is de Shuttle Eco een voerrobot die van stal naar stal gemakkelijk kan rijden.  

Nieuwste acccu techniek. 

De Batterijmodules zijn gebasseerd op hoogwaardige en duurzame Li-ion-cellen, die 
worden gekenmerkt door een hoge specifieke energie en prestaties waarbij een goede levensduur wordt gegenereerd zonder geheugeneffect.
De cel contacten zijn bestand tegen trilingen en worden gekoeld via de pool-contacten, waarbij een homogene module temperatuur en hoge duurzaamheid wort verzekert van de accu's.  
Laadstation van de Shuttle Eco voerrobot 
De Shuttle Eco voerrobot wordt geladen via een innovatief laadstation. Om de batterijcapaciteit te vergroten, wordt de Shuttle Eco in de Poort of rechtstreeks in de silo via de Lift gevuld en keert daarna terug naar het laadstation voor het mengproces. Het vrij te plaatsen laadstation kan ook door zware voertuigen worden overreden.  

De Shuttle Eco voerrobot is het waard!
* Batterijwerking met hoogwaardige, duurzame Li-ion milieuvriendelijk door het batterijsysteem
* Routegeleiding via magneten in de vloer
* Butlerfunctie (voeraanschuivende functie) the feedpusher 
* Gemakkelijk te gebruiken in meerdere stallen
* Vers, goed gemengd voerrantsoen voor elke diergroep.
* Exacte weging - afstandsafhankelijk doseren.
* Eenvoudige en intelligente bediening, mogelijk op telefoon, tablet en pc. 


  

 


 
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer