Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Wasserbauer voersystemen

Wasserbauer NANO CONCEPT

page_normal_img
Automatisch voersysteem SHUTTLE ECO  Wasserbauer (autonoom) 

Het automatisch voersysteem de Shuttle Eco is een autonoom systeem dat uw dieren 365 dagen per jaar de klok rond voert. 
De Shuttle Eco heeft een mengkuip van 2.2m3 en is hiermee een autonome voerrobot dat zeer manoeuvreerbaar is en van stal naar stal kan rijden. 
Zo is de Shuttle Eco uitgerust met de nieuwste accutechnologie en is de mengkuip volledig van kunststof gemaakt met hierin een vijzel met 4 messen gemaakt van edelstaal dat voor een correct en homogeen gemengd rantsoen gaat zorgen bij uw dieren. 


 
 

Diergezondheid staat voorop

Optimale voeding is de belangrijkste factor bij de verzorging van uw dieren. Een hogere voeropname leidt tot meer kracht en daarmee tot een toename van uw bedrijfsresultaat. Het regelmatig voeren van kleine hoeveelheden voedsel blijft minimaal en het natuurlijke voedingsgedrag van de dieren wordt ondersteund. Verbeterde diergezondheid is het resultaat. 
Route planning eenvoudiger en effectiever 

Dankzij de magneten in de grond kan de Shuttle Eco voerrobot ook gemakkelijk worden gebruikt voor meerdere stallen - de route hoeft maar één keer via de controller te worden geprogrammeerd. Deze techniek en software wordt gebruikt van de Butler Gold die al meerdere jaren met het zelfde systeem te werk gaat.  
Elke KW telt en wordt optimaal gebruikt 

Met de COCO-besturing kan het voersysteem de Shuttle Eco eenvoudig worden geprogrammeerd en bediend. Onze ervaring met de Butler Gold en zijn magneet- en laadsysteem was onderdeel van de ontwikkeling van de Shuttle Eco. U krijgt een solide en efficiënt systeem dat het meeste haalt uit elke kilowatt.
 
Vullen doormiddel van Port of Lift

Afhankelijk van het product haalt de Shuttle Eco de afzonderlijke voercomponenten uit de haven (Port silo's)  of rechtstreeks uit de silo via de lift. Hierbij staat de Lift in de silo waar het er zelf voor zorgt dat het voer uit de kuil in de Shuttle Eco komt. Per voersilo is een Lift benodigd men een Lift systeem. De systemen Lift en Port bunkers kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zoals hieronde rop de afbeelding te zien is, wordt er op de linker afbeelding gebruik gemaakt van de Port voerbunkers en op de rechter afbeelding wordt het Lift systeem gehanteerd. 
Perfect gemixt en gesneden

Het voedsel wordt perfect gesneden en gemengd met de gewenste producten en minerale / krachtvoeder componenten. De Shuttle Eco rijdt volledig automatisch door de schuur en doseert het voer nauwkeuring per groep. Met het systeem kunnen tot meer dan 30 verschillende rantsoenen worden gevoerd. Door gebriuk te maken van een kunsstof mengkuip verlegt dit niet alleen de levensduur maar, zorgt het er ook voor dat de machine een stuk lichter is qua gewicht. Binnen in de mengkuip heeft Wasserbauer een verticale vijzel geplaatst van edelstaal. Op deze vijzel zitten 4 messen die het voer perfect snijden en mengen. 


 

Optimaal doseren per diergroep 

De Shuttle Eco assembleert uw individuele voermengsels en biedt uw dieren optimaal basis- en krachtvoer rantsoen. Zo kan er gemakkelijk geschakelt worden mochten er binnen een groep aantallen wijzigen, door het handige COCO systeem 

 

 

 


 
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer voersystemen