Home Over Wijha Nieuws Kramp online service
Vragen? 0523 - 270304 Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
background

Stalinrichting

Urban U20 (Paula)

page_normal_img

Urban U20 kalverdrinkautomaat

De Urban U20 kenmerkt zich als een zeer compacte drinkautomaat en is dan ook geschikt voor zowel middelgrote als voor zeer grote bedrijven omdat hij bijzonder flexibel inzetbaar is. Het veeleisende design en de hoogwaardige verwerking met de roestvrij stalen onderdelen vormen de basis voor een lange levensduur. Met zijn overzichtelijk display is de Urban U20 gemakkelijk te bedienen.

Seriematig gebruik van roestvrij staal

Alle metaalonderdelen zijn bij de Urban drinkautomaten standaard uit roestvrij staal uitgevoerd. Met het gebruik van roestvrij stalen materialen is men steeds aan de zekere kant. Roestvrij stalen materialen zijn makkelijk te reinigen en hebben een langere levensduur. En daar maakt Urban het verschil. Vooral bij de kalverdrinkboxen betalen de roestvrijstalen onderdelen zich terug. Want omdat deze continue in contact staan met mest en ammoniak, zijn ze zeer gevoelig voor aantasting door corrosie.

Eenvoudige, onderhouds- en storingsvrije dosering van melkpoeder

Een typisch kenmerk is de robuuste voorraadzak voor de melkpoeder in alle Urban kalverdrinkautomaten. Door deze praktische oplossing is het overbodig om met een roerwerk te werken, aangezien de melkpoeder steeds van zelf omlaag schuift. Ten opzichte van statische voorraadbakken is het dan ook niet nodig, dat er draaiende delen worden toegepast. De voorraadzak is eenvoudig in het gebruik, vrij van slijtage en werkt vooral storingsvrij.

Mengbekerverwarming standaard

Alle Urban mengbekers worden al in de basisuitvoering met een verwarming uitgevoerd. De modellen U20 en U30 hebben een elektrische verwarming. Hierdoor heeft de mengbeker altijd een constante bekertemperatuur. Andere automaten kunnen tussendoor afkoelen. Dit leidt ertoe, dat het opgewarmde water direct een beetje afkoelt. Als de exact gewenste temperatuur niet bereikt wordt, kan de melkpoeder zich niet goed oplossen.

Exacte restmelk hoeveelheid meting
Als er melk overblijft die een kalf niet heeft gedronken, meten alle Urban drinkautomaten het exacte volume van het restant. Daaraan kan de veehouder meteen zien hoeveel melk er niet door een kalf is gedronken. Sommige andere automaten meten alleen volle of lege voorraadbekers. Daarbij behoudt de melk in de verwarmde mengbeker altijd het juiste temperatuurniveau, terwijl sommige andere automaten het volgende kalf afgekoelde melk serveren.


Automatisch gestuurde reiniging

Alle Urban kalverdrinkautomaten hebben een automatische mengbekerreiniging met spoelprogramma met wisselend een zuur of alkalische reiniging (per programma instelbaar). Bij volle melk gebruik is seriematig een roestvrijstalen boiler evenals een vol automatische warmte-uitwisselingreiniging (zuur/alkalisch) geïntegreerd.

Eenvoudige bediening

Urban kalverdrinkautomaten bieden talrijke functiemogelijkheden, die eenvoudig op te vragen zijn en een betere controle van uw kalveren mogelijk maken.

De automaat leert de kalveren kennen

Ieder kalf heeft een individuele drinksnelheid. Urban kalverdrinkautomaten registreren deze kenmerken van ieder kalf en legt deze vast. Pas wanneer een kalf van zijn individuele drinksnelheid een overschrijding heeft boven of onder de ingestelde tolerantie, wordt het alarm gestart. Dit helpt het aantal niet alarmerende berichten te reduceren.

 
Wijha - Urban U20 Wijha - Urban U20 kalverdrinkautomaten opstelling
Delen:

Meer weten?

Wij informeren u graag over onze oplossingen! 0523 - 270304 Contactformulier
24/7 bereikbaar Altijd snelle levering Compleet assortiment

(Melk)stallen

Stalinrichting

Diensten

Volg ons op Facebook

Wijha BV
Bruchterweg 112  |  7772 BJ Hardenberg 0523-270304 info@wijha.nl
Home Sitemap Contact Coating Melkwinning Mechanisatie Wasserbauer